Skip to main content

Nog plaatsen vrij voor de Internationale Jongerenontmoeting in Barendrecht (8 tm 15 juli 2023)

IMG 0668
In de eerste week van de zomervakantie (om precies te zijn van zaterdag 8 tot en met zaterdag 15 juli) vindt in Barendrecht weer een internationale jongerenontmoeting plaats. 

Aan deze ontmoeting doen naast jongeren uit Barendrecht en Louny ook jongeren mee uit Zschopau (Duitsland) en Moret-Loing-et-Orvanne (Frankrijk). Deze steden hebben net als Barendrecht een stedenband met Louny. 

Er zijn nog plaatsen vrij voor deelnemers uit Barendrecht! Dus ben je tussen 12 en 16 jaar oud, en heb je zin in een leuke eerste week van de zomervakantie? Lees dan snel verder!

Tijdens deze leuke week (die door de Stedenband in samenwerking met Jongerenwerk Barendrecht en de Buurtsportcoaches wordt georganiseerd) worden diverse activiteiten met elkaar ondernomen: sport- en spelactiviteiten, creatieve activiteiten en uiteraard staan er ook een aantal leuke dagtochtjes op het programma.

Zo worden onder meer Rotterdam, Kinderdijk en Amsterdam bezocht. Voor meer informatie kun je hier een flyer downloaden. Daarin ook informatie over de kosten en de manier waarop je je aan kunt melden.

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.